Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsinformation


Hur man anmäler sig

Du anmäler dig till den aktuella tävlingen under fliken Tävlingar & Serier > Tävlingar 2019/20

Programmet med klasser och tider brukar finnas på respektive arrangörs hemsida cirka en vecka innan tävlingen. Resultaten finns oftast presenterade veckan efter tävlingen.

Sista anmälningsdag ser du i tabellen. Efter sista anmälningsdatum sammanställer vi och skickar in anmälan. Vill du efteranmäla dig, får du själv kontakta arrangören för att se om det är möjligt.

Ungdomstävlingarna spelas ålderklasser och eller breddklasser efter ranking (klicka här för att se din aktuella ranking). Rankingklasserna har en maxgräns vilket garanterar jämnare och roligare matcher. Åldersklasserna kan vara tuffa redan i poolerna men ofta vill man spela ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen och då brukar det bli båda varianterna. Det är dock stor spridning i åldersklasserna så det brukar bli okej matcher i poolerna. 

Tävlingsprogram

På SBTF:s hemsida finns ett komplett tävlingsprogram för hela säsongen, säg till om du tycker att vi ska lägga till någon tävling i vår tabell. Observera att du måste ha licens för att få tävla utanför klubbens väggar. Kontakta oss (Jörgen Andersson) om du ska tävla och ännu inte har licens.

Uppdaterad: 13 AUG 2018 12:52

Sponsorer till Kungsbacka BTK

Tum Bygg

Campino

 

LF_Halland

 

 

Vill du bli sponsor? Kontakta i så fall This is a mailto link 

Postadress:
Kungsbacka BTK - Bordtennis
Per Arvidsson, Hällingsjövägen 341
43497 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0722256443
E-post: kungsbackabtk@gmail....

Se all info