Hoppa till sidans innehåll

Värdegrund


Kungsbacka BTK erbjuder bordtennis i tränarledd verksamhet genom träning och tävling. Genom vår förening ska bordtennis som aktivitet finnas till för alla åldrar och förmågor. Detta ser vi som en hälsofrämjande aktivitet som ger samhällsnytta i stort och är utvecklande både idrottsligt och socialt för individen.

Genom glädje i aktiviteten och i det sociala samspelet i att vi gör detta tillsammans vill vi skapa roliga och stimulerande träffar med idrotten. All spelare och ledare ska känna en glädje i att delta i våra aktiviteter.

Vi ska involvera många i beslut och verksamhet och genom gemenskap & delaktighet nå klubben mål tillsammans och bygga vidare på klubbkänslan.

Verksamheten ska vara byggd på trygghet mellan spelare och ledare så att alla individer känner sig trygga i miljöerna kring Kunsbacka BTK. Det ska vara tryggt att delta i våra aktiviteter och alla ska känna sig respekterade.

Klubben strävar efter långsiktig utveckling för alla individer både idrottsligt och personligt. Långsiktigt lärande är viktigare än de kortsiktiga resultaten.

Vid misstanke eller vetskap om att ovan inte följs i verksamheten eller att andra missförhållanden finns ska detta rapporteras till närmaste ledare eller till styrelsen. Vid vetskap eller misstanke om brott ska ledaren och/eller styrelsen anmäla detta till polisen. Vid oro för barnet skall en orosanmälan göras.

Uppdaterad: 01 DEC 2020 08:44 Skribent: Webmaster

Sponsorer till Kungsbacka BTK

Tum Bygg

Campino

 

LF_Halland

 

 

Vill du bli sponsor? Kontakta i så fall This is a mailto link 

Postadress:
Kungsbacka BTK - Bordtennis
Per Arvidsson, Hällingsjövägen 341
43497 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0722256443
E-post: kungsbackabtk@gmail....

Se all info