Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Emil Bergström

17 MAJ 2020 13:37
Vi kan mycket glädjande hälsa ett riktigt starkt nyförvärv varmt välkommen till klubben i form av Emil Bergström från Halmstad BTK. Här kommer en liten intervju med Emil.
  • Skapad: 17 MAJ 2020 13:37

- Hej Emil. Välkommen till Kungsbacka BTK. Hur kommer det sig att du väljer spel med oss i Kungsbacka?

"Tack så mycket! Planen är att börja plugga till Ämneslärare hösten 2020 i Göteborg och behövde i och med det hitta ett nytt serielag. Hade några olika erbjudanden från ett par andra goda vänner i Göteborgstrakten, men är väldigt nöjd med mitt beslut att spela för KBTK!"

Kan du berätta lite om dig själv och dina pingsmeriter?

"Jag Heter Emil Owen Bergström. En gammal Falkenbergs kille som har haft turen att spela pingis på heltid efter min gymnasieexamen. Om jag skulle värdera min karriär så är nog dessa mina tre främsta meriter. Fått spela ett ungdoms EM i Zagreb, SM silver i singel och även vunnit riks top 12."

- Kommer vi att få se dig på våra träningar i sommar och höst?

"Absolut. Ser fram emot att lära känna alla!"

- Vi vet att du varit en mycket uppskattad ungdomsledare i Halmstad. Kommer du även vara inblandad något med ungdomarna i klubben i höst?

"Ja det kommer ni, i vilken mängd kan jag inte säga idag. Men kommer absolut dela med mig av det jag har fått lära mig genom åren och även själv få lära mig ett och annat nytt."

- Vad tror du om A-lagets chanser i div 1 till hösten?

"Jag tror vi kan ställa till med en hel del den här säsongen. Även om inte skulle vinna serien så ska vi i alla fall ha intentionen till att göra det!"

Vi tackar Emil för intervjun och ser fram emot att ha honom i klubben. Målsättningen är att sända klubbens seriematcher live i höst när man för första gången i klubbens historia ska spela i div 1. Extra kul är att A-laget till stor del består av våra ungdomstränare.

Skribent: Magnus Hansson
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer till Kungsbacka BTK

Tum Bygg

Campino

 Stiga Sponsor

LF_Halland

 

 

Vill du bli sponsor? Kontakta i så fall This is a mailto link 

Postadress:
Kungsbacka BTK - Bordtennis
Per Arvidsson, Hällingsjövägen 341
43497 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0722256443
E-post: kungsbackabtk@gmail....

Se all info