Hoppa till sidans innehåll

Läget och alternativ säsongsstart

06 JAN 2021 17:44
  • Skapad: 06 JAN 2021 17:44

Hej alla Pingisföräldrar och övriga spelare/medlemmar!

 

Nytt år innebär nya möjligheter för oss alla. Vi har haft ett minst sagt märkligt år bakom oss, vi i Kungsbacka BTK hoppas att alla ni mår bra och hoppas ni fått en fin jul och ett trevligt nyår. 

 

Under julledigheten har folkhälsomyndigheten gått ut med nya restriktioner, kommunen har med anledning av detta stängt alla hallar, vilket tyvärr resulterade i att vi missade sista avslutningen med tredje- och fjärde-gruppen. 

Då regeringen rekommenderar att all offentlig verksamhet som inte är nödvändig stängs till och med 24 januari 2021, så kommer vi tyvärr inte kunna starta upp med vanliga pingisträningar den 11 Januari som var planen från början. Förhoppningsvis kan dessa starta från v.4 den 25/1.

 

Vad gör vi istället?

 

Då vi anser att fysisk aktivitet och en sammanhållning är viktigt faktorer för barn så har vi beslutat att köra träningar utomhus fram till den 24 januari, tills vi får mer information från folkhälsomyndigheten.

 

  • Alltså den 11 januari är första träningarna för grupp tre och fyra, denna träning börjar ALLA samtidigt kl 17:00 med samling vid parkeringen Kungsbackaskogen. Detta gäller alla måndags och onsdagsträningar. 

 

  • Grupp två kommer ha sin första träning den 12 januari och även ni ha samling vid Kungsbackaskogen kl 17:30. Denna träning kommer hålla på i 1 timme, till 18:30. Endast träning på tisdagar för grupp 2 fram till 24 januari. 

 

  • Seniorer och motionärer är välkomna på alla pass och får gärna komma

 

  • Om ni vill delta på dessa pass så måste ni anmäla er via SMS till Magnus på telefonnummer 079-347 87 37. Detta så vi vet hur många som kommer så att vi kan organisera oss på rätt sätt, anmäler man sig och blir sjuk eller inte kan komma så ska man också avanmäla sig. 

 

Att tänka på!

 

  • Ta på varma kläder för fysisk aktivitet utomhus 

  • Reflexväst 

  • Vattenflaska och nån frukt

  • Skor man kan springa i Nu hoppas vi på bättre och varmare tider så ses vi snart 

 

/ Kungsbacka BTK

Skribent: Magnus Hansson
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer till Kungsbacka BTK

Tum Bygg

Campino

 

LF_Halland

 

 

Vill du bli sponsor? Kontakta i så fall This is a mailto link 

Postadress:
Kungsbacka BTK - Bordtennis
Per Arvidsson, Hällingsjövägen 341
43497 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0722256443
E-post: kungsbackabtk@gmail....

Se all info