Hoppa till sidans innehåll

Seriesammandrag nr 3

25 NOV 2018 19:24
I helgen var det full aktivitet på seriefronten. Damlaget hade sammandrag på hemmaplan och herrlaget spelade i Varberg medan B-laget var i Falkenberg och våra ungdomar kämpade med sitt första sammandrag i Särö.
  • Uppdaterad: 25 NOV 2018 19:24

Damerna på hemmaplan tog ett stort kliv framåt när man dels vann många set i sina matcher och när även Alexandra lyckades ta lagets första seger i division 2. Med det unga lag vi mönstrar är jag ävertygad om att segrarna kommer att komma framöver om man kämpar på med sin träning. Kanske någon som var på plats kan fylla på med info från damlaget.

Ungdomarna kämpade på i Särö och även här hoppas jag att vi kan få en utförligare rapport framöver.

A-laget var alltså nere i Varberg och två på förhand stenhårda matcher stod på programmet. Man inledde mot Varberg och efter stabilt spel såg det ut att bli en komfortabel seger när man ledde med 6-2 inför dubblarna. Tyvärr falerade dubbelspelet denna dag och när Varberg sen tog de två första matcherna i sista omgången stod det plötsligt 6-6. Som tur var kunde Stefan och Victor samla ihop laget igen och ta de två sista matcherna och två mycket viktiga poäng bärgades hem.

På eftermiddagen var det dags för en lika tuff match mot serietrean Linne/Partille som bl.a. förstärkt sitt lag med två norska juniorlandslagskillar. Den här gången började det riktigt dåligt och man låg under med 3-0 direkt. Laget visade dock stark moral och alla fyra spelare tog varsin match innan dubblarna och det stod 4-4. Efter att ha ändrat på dubbelsammansättningen från förmiddagen så gick det betydligt bättre och man knep båda dubblarna. I de avslutande singlarna knep sen Sebbe och Stefan sina två första matcher och det blev seger med 8-4 och fortsatt delad serieledning med Åsa på 11 poäng. I laget denna dag var det Sebbe, Johan, Stefan och Victor.

B-laget med Johan J, Erik, Andreas och Magnus H åkte till Falkenberg för att möta IFO och Lindome. Trots flera jämna matcher där vi fick slita i fyra eller fem set lyckades vi knyta ihop säcken bra i båda matcherna och till slut vinna komfortabelt med 8-0 och 8-2. Det innebär att b-laget ligger kvar på andraplatsen som innebär kvalplats till div 2 om placeringen hålls även i vår.

Nästa sammandrag är 12/1 för våra tre lag i de nationella seriesystemet.

Skribent: Magnus Hansson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer till Kungsbacka BTK

Tum Bygg

Campino

 Stiga Sponsor

LF_Halland

 

 

Vill du bli sponsor? Kontakta i så fall This is a mailto link 

Postadress:
Kungsbacka BTK - Bordtennis
Per Arvidsson, Hällingsjövägen 341
43497 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0722256443
E-post: This is a mailto link

Se all info