Hoppa till sidans innehåll

Seriehelg nr 2

08 OKT 2018 15:24
I helgen var våra representationslag igång igen. Herrarna i tvåan tog två stabila segrar och är uppe i serieledning. Damerna i tvåan fick tyvärr två förluster medan B-laget i trean tog två segrar.
  • Uppdaterad: 08 OKT 2018 15:24

Damerna kämpar på som nykomlingar i tvåan och Alexandra, Linnea och Alva gör det bra mot tufft motstånd. Man har nu mött de tre lag som ligger överst i serien och lyckats kamma hem några set. Målsättninge för året var att skaffa sig rutin och fortsätter tjejerna att kämpa på med träningen kommer segrarna att komma framöver.

Herrana hade ytterligare ett bra sammandrag och trots att Peter saknades tog man två stabila segrar. Sebastian, Stefan, Johan och Victor tog först en imponernade 8-0 seger mot Torslanda och följde efter lunch upp med en stabil 8-2 vinst mot Lindome.

B-laget var nere i Varberg och mötte Håcksvik som var trea i serien förra året. Vi visste att det skulle bli tufft på förhand, men alla fyra (Erik, Andreas, Johan och Magnus K) spelade bra och tog matcher och när Erik knep alla sina tre lyckades vi vinna med 8-6 med god hjälp av coach Mathias på sidan efter en rysarmatch.

På eftermiddaen mötte man ett decimerat Horred och lyckades vinna med 8-4 och tog oss upp på kvalpositionen i tabellen.

Nästa sammandra spelas 23/11.

Skribent: Magnus Hansson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer till Kungsbacka BTK

Tum Bygg

Campino

 Stiga Sponsor

LF_Halland

 

 

Vill du bli sponsor? Kontakta i så fall This is a mailto link 

Postadress:
Kungsbacka BTK - Bordtennis
Per Arvidsson, Hällingsjövägen 341
43497 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0722256443
E-post: This is a mailto link

Se all info